DemiDekk Træbeskyttelse

Jotun DemiDekk Træbeskyttelse – Smukke og holdbare resultater

I DemiDekk-serien fra Jotun finder du alle de produkter, du har brug for, når du vil male både nyt og gammelt træværk, råt eller forbehandlet. Her på siden bliver du lidt klogere på, hvordan du vælger den rette DemiDekk træbeskyttelse til dit træværk gennem oplysning af, hvad de forskellige typer er geniale og fremstillet til. Som altid er du naturligvis velkommen til at kontakte vores malereksperter, hvis du har brug for vejledning til dit maleprojekt.

 

Vælg den rigtige træbeskyttelse fra Jotun DemiDekk

Her kan du læse om forskellene mellem de forskellige typer af DemiDekk Træbeskyttelse.

 

  • Jotun DemiDekk Infiniy Details – vinduesmaling

Med DemiDekk Infinity Details får du en vinduesmaling til udendørs brug, der er regnsikker og har en kort tørretid. Den beskytterne dine vinduesrammer med sin selvrensende effekt og langvarige farve- og glansholdbarhed.

 

  • Jotun DemiDekk Infinity

DemiDekk Infinity er Jotuns allermest holdbare træbeskyttelse til dit hus. Den er formuleret med en banebrydende teknologi, som ikke blot beskytter træet mod overfladeskimmelse, sol og vejrforhold. Den minimerer også risikoen for misfarvninger, er farvestabil og selvrensende.

DemiDekk Infinity er Svanemærket.

 

  • Jotun DemiDekk Oliemaling

Vil du have malet og beskyttet dit træværk i én og samme omgang? Oliemalingen i Jotuns DemiDekk-serie er en meget vejbestandig oliemaling, som indeholder mineralsk terpentin og kan anvendes til udendørs træværk såsom træmur, træhegn, træterrasser og lignende med en høj fugtbelastning og solpåvirkning. Den indeholder nemlig UV-beskyttelse, hvilket også gør den er farvestabil. Disse egenskaber gør, at der går lang tid imellem, at du behøver vedligeholde træet.

DemiDekk Oliemaling anbefales til udendørs maling af grundet træværk samt tidligere olierede eller malede overflader.

Du skal vælge DemiDekk Oliemaling, fordi du søger en klassisk oliemaling, der giver beskyttelse – og som bonus også kan anvendes på rustbeskyttet metal.

 

  • Jotun DemiDekk Classic Træbeskyttelse

DemiDekk Classic træbeskyttelse er det produkt i DemiDekk-serien, der har eksisteret i længst tid. Den giver udmærket beskyttelse af dit udendørs træværk mod det skandinaviske vejr med sol, regn og sne. Produktet understreger flot træets struktur. Træbeskyttelsen er en klassisk kombination af alkydolie og akryl, som du skal vælge, hvis du vil have en god, prisvenlig træbeskyttelse til al dit træværk udendørs.

 

  • Jotun DemiDekk Terrasseolie

Terrasseolien fra DemiDekk er en specialolie, som er udviklet til trykimprægneret træværk. Den er til udendørs brug, baseret på alkydolier og modstandsdygtig overfor vind og vejr i Skandinavien. DemiDekk Terrasseolie trænger ind i træet og gør det vandafvisende.

Lang holdbarhed med blot ét penselstrøg. Den beskytter blandt andet mod overfladeskimmel og anbefales derfor til havemøbler, trapper, terrassegulve og lignende, hvor du ønsker en transparent træbeskyttelse.

Den har en konsistens, der gør den let at påføre.

 

  • Jotun 3i1 DemiDekk Terrassefix

3i1-terrassefix fra DemiDekk-serien anvendes til:
1. At afrense olierester
2. At rengøre træet for sod, smuds, fedt og overfladesimmelse
3. At lysne træet pænt igen og gør det klar til oliebehandling.


3i1-terrassefix anvendes inden DemiDekk Terrasseolien herover.

 

  • Jotun DemiDekk Ultimate Træbeskyttelse

DemiDekk Ultimate Træbeskyttelse er den nyeste generation af træbeskyttelse. Den er udviklet med AMA-teknologi, som er en unik kombination af alkydolie og akryl, som giver en suveræn og uovertruffen holdbarhed.
Vælg denne, fordi du vil have den bedste og mest holdbare træbeskyttelse, du kan få, som gør, at dit træværk ser nymalet ud længe. Ultimate træbeskyttelse har nemlig en langvarig glans- og farvestabilitet.

DemiDekk Ultimate Træbeskyttelse er Svanemærket.

Se hele vores udvalg af træbeskyttelse her.