Produkter nøje udvalgt til dig som maler privat

Vælg Malprivat.dk som din personlige farvehandel i Aarhus. 

Vi er en farvehandel med et nyt & moderne udtryk. Vores mål er at inspirere danskerne, til at turde, at bruge farver på deres vægge, i form af maling, tapet & farvet spartel. Vi har set frem til lanceringen af vores nye webshop Malprivat.dk samt åbningen af vores butik på Klamsagervej 35, i Aabyhøj omkring Aarhus.  

Med en baggrund i malerbranchen som malermester, har vi forståelse for kundernes ønsker & behov. Vi har mere end 12 års erfaring med malerarbejde for private samt erhverv. Igennem de mange år, har vi arbejdet for en række prominente personligheder som stiller høje krav til vores kunnen & gøren. 

Vi har aldrig set de høje krav som den store udfordring, da det ligger i vores DNA at levere det perfekte resultat hver eneste gang. Det vil vi nu tage med ind i detailbranchen.

Grundet stor efterspørgsel på kvalitetsmaling fra den private sektor, valgte vi at starte en ny farvehandel. Det har vi gjort, i tæt samarbejde med vores  leverandør Jotun. Vi har selv benyttet os af forskellige leverandører, men har altid foretrukket Jotun. De levere uden tvivl de bedste & ikke mindst, de mest holdbare produkter, - hvorfor de var de oplagte samarbejdspartnere. 

Vi håber at I vil tage godt i mod os og vi lover at give jer en god service, samt levere maling af højeste kvalitet.