Rabatordning for virksomheder

Tilmed din virksomhed & få en rabatordning til dig & dine medarbejdere.

Alle har maleprojekter. Du har sikkert også været igennem din del. Derfor ved du også, hvilke udgifter der er forbundet med at skulle male. Om det er en butik, kontor eller en privat bolig, så har du både brug for maling eller træbeskyttelse, pensler, afdækning & meget andet.

***
Vidste du, at vi tilbyder rabat på alle vores Jotun produkter til alle medarbejdere i din virksomhed eller beboerne i din boligforening?
***

Rabataftalen gælder for bl.a. virksomheder & boligforeninger. I får hele 20 % i rabat, & rabatten gælder på alle Jotun-produkter, når I handler hos os - enten i vores fysiske farvehandel i Aabyhøj eller i webshoppen her. 

Her forhandler vi både: 

Almindelig maling samt dekorative malingtyper såsom kalkmaling & farvet spartel samt smukke tapeter & meget andet.

Vi sælger også det fornødne tilbehør, så du kan blive helt klar til dit forestående maleprojekt & købe alt det nødvendige ét sted. 

Sådan fungerer det

Kunne du godt tænke dig at give dine ansatte eller medlemmer adgang til vores 20 % rabat?

Når du vælger, at du gerne vil have gang i en samarbejdsaftale med Malprivat, er første step, at du sender en mail til: Support@malprivat.dk

Mailen skal indeholde: CVR, E-mail til faktura/tilbud, telefonnummer.

Når rabataftalen er indgået, opretter vi en unik rabatkode, som du kan dele med din virksomhed, organisation eller forening. Rabatkoden kan bruges både i butikken & webshoppen.

Vi tilbyder også arbejdskraft

Skulle I være interesseret i af pifte butikken, kontoret eller måske den private bolig op, så kan vi også hjælpe med udførelsen af malerarbejdet - også som en del af rabataftalen.

Vores erfarne malere & farvekendere kommer simpelthen ud med malerpensler og bøtter & klarer arbejdet for jer. Uanset om I ønsker en kreativ og moderne væg med tapet eller effektmaling, eller om I har en helt specifik farve, der skal match resten, så finder vi en løsning til jer.