Jotun Drytech

Drytech fra Jotun – Diffusionsåben og smudsafvisende murmaling
I Drytech-serien fra Jotun finder du noget af markedet bedste, smukkeste og mest robuste facademaling og -behandling. Drytech er topkvalitet, som giver dig en kalkmat mur, der er jævn og ensartet i farven fra samtlige vinkler. Serien består således af en murprimer, en murfiller og naturligvis en murmaling, som du kan læse mere om herunder.

Jotun Drytech Murfiller
Drytech Murfiller er beregnet som mellemstrøg, der sikrer en pæn og jævn overflade at male på ved at udjævne revner og huller, samtidig med at den giver din mur ekstra beskyttelse. Drytech Murfiller er velegnet til brug på alle typer af pudset mur, sokkel og beton.

Jotun Drytech Murprimer
Drytech Murprimer er en farveløs grunder, som er udviklet til murværk, sokler og andre mineralske underlag. Grunderen gør underlaget vand- og smudsafvisende, så det flotte resultat – og ikke mindst din mur – holder i længere tid. Den farveløse Drytech Murprimer trænger ind og udjævner uensartet sugeevne i den malede overflade.

Jotun Drytech Murmaling
Når du har udjævnet og grundet den mur, du vil have malet, er det tid til at vælge den bedste murmaling, som får dit hus til at se jævnt og velholdt ud. Det får du med Drytech Murmaling, som er velegnet til alle slags pudset mur, beton og sokkel. Murmalingen er smudsafvisende. Murmalingen fra Jotun er desuden fremstillet med en helt 2i1-teknologi, som er både diffusionsåben og vandtæt, hvilket betyder, at fugt i dampform kan trænge ud indefra, men vand i væskeform kan ikke trænge ind udefra.

Det – samt at malingen reducerer afskalling – er med til at sikre et smukt kalkmat resultat, som holder sig pænt og ser ensartet ud fra alle vinkler i årevis. Murmalingen fås i alverdens smukke farver. Der er helt sikkert også en, du kan lide.

Fordele: Langt vedligeholdelses-interval, flot dækkeevne samt et jævnt resultat!
Der er mange fordele ved at vælge Jotun Drytech, når du skal male din pudsede eller mineralske mur, sokkel, halvmur eller lignede, som trænger til et frisk pift.

Før du begynder at male, skal du sørge for at skabe det perfekte udgangspunkt – det vil sige et underlag, som er både jævn, har ensartet sugeevne og er tørt. For at opnå det optimale udgangspunkt for et perfekt resultat, du ikke skal krumme tæer over at vise frem, anbefaler vi, at du behandler din mur med Drytech Murfiller og Murprimer på forhånd. Så er du klar til at male. Murmalingen fra Drytech er i øvrigt nem at arbejde med både med pensel, rulle og sprøjte. Du får det allerbedste og mest holdbare resultat ved at give alle dele af facaden to penselstrøg. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din facadefornyelse. Er du i tvivl om noget? Så står vores dygtige og erfarne maleentusiaster klar til at hjælpe dig.

Vi kan sågar tilbyde at klare opgaven for dig. Vi høres ved.

Se vores Jotun Drytech produkter herunder  ⬇️

1 af 3