Hvorfor vælge Malprivat.dk?

Malprivat.dk er for dig, der drømmer om at få farve og stil ind i dit private hjem med kvalitetsmaling, der sikrer dig et godt resultat - blandt pga. af den gode dækkeevne, som Jotuns produkter yder. Kun det bedste af det bedste er godt nok, når der er tale om et maleprojekt, du skal kunne nyde at betragte hver dag.

Vi har valgt kun at have én leverandør af maling, træbeskyttelse mm. 

For ikke at gøre købsprocessen mere uoverskuelig end nødvendig, har vi valgt at koge sortimentet ned. Så vi har sikret dig de bedste produkter & du skal kun tag stilling til, hvad du skal male i hvilken farve. 

Vi har alt det udstyr, du skal bruge
Uanset om det er dine lofter, vægge, gulve eller udvendige facader, der trænger til en god omgang maling - måske endda i en ny spændende farve - så kan du finde den rette maling her hos Malprivat. I vores udvalg finder du alt fra basismaterialer og -værktøj som grunder og pensler til træbeskyttelse, fugemasse, sandspartel, loftmaling, vægmaling og meget, meget andet. Vi har alt det, du har brug for, når du skal i gang med at male din stue, dit badeværelse eller dit udendørs hegn.

Kig rundt på siden, og lad dig inspirere til dit næste maleprojekt.

Bring farve ind i dit hjem og styrk din personlige stil
Når du først har malet en væg i din stue - hvilket er meget moderne lige nu - så vil du forelske dig i den overvældende effekt, som blot den ene væg har på hele udtrykket i dit hjem. Men farver i hjemmet kan du nemlig let fremhæve din personlige stil og skabe bestemte stemninger. I dagligstuen kan du vælge en smuk, jordnær farve og skabe afslappende hygge. Køkkenet kan få en frisk, lys farve, der indbyder til aktivitet. Børneværelset får ekstra karakter med en væg malet i dit barns yndlingsfarve.

Brug for råd og vejledning til at vælge rigtigt?
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Vi står altid klar til at rådgive dig om, hvordan du får det absolut bedste resultat. Når du handler hos Malprivat, har du direkte adgang til vores farvehandlere, som udover lang erfaring med malerarbejde også har maleruddannelsen i rygsækken. Vi ønsker, at alle vores kunder bliver superglade for deres maleresultat. Så derfor; Spørg os hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Vi er her netop for at guide dig til det optimale valg, så du - men i særdeleshed også vi selv - kan være tilfredse med resultatet af dine mange timers arbejde.