TILFREDSHEDSGARANTI

Professionelt Malerarbejde

Ønsker du ikke at gøre det selv?

Hos Malprivat kan du vælge at købe malingen og gøre det selv, eller du kan vælge en samlet pakke hvor du både får maling og en maler med i prisen.

Uforpligtende tilbud

Kører i Aarhus og omegn

Mere end 15 års erfaring

100% tilfredshedsgaranti

Professionelt malerarbejde til en favorabel pris

Vi er malerfirmaet for dig, der ikke har mod på selv at give sig i kast med at male i hjemmet, i sommerhuset, på arbejdspladsen eller andre steder. Udover at forhandle maling til private, har vi også en maler ansat, som tager ud for at kigge på, hvad der skal laves og derefter kommer med et uforpligtende tilbud.

Ring nu på +45 5353 7546 RING NU PÅ +45 5353 7546

  • 100% uforpligtende

    100% uforpligtende

    Det uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste, kan enten være baseret på projektbasis eller ud fra en timelønssats. Hvad du foretrækker er op til dig. Vi kommer også gerne med et tilbud, hvis du kommer ind forbi vores fysiske butik i Åbyhøj, der ligger mod vest i udkanten af Aarhus.

  • Mere end 15 års erfaring

    Mere end 15 års erfaring

    Vores maler løser gerne enhver maleropgave, og enhver udfordring. For en privatperson, der ikke er uddannet maler, kan det virke uoverskueligt at skulle male gavlen på huset, lofterne i boligen, udendørs træværk eller blot væggene i huset. Vi har det rette udstyr og det rigtige værktøj, og da vi er vant til at udføre malerarbejde, kan vi påtage os mange forskellige maleropgaver. Du kan forvente et professionelt udført arbejde, hvor der ikke er så meget, som én finger at sætte på slutresultatet.

Kom forbi vores fysiske butik

Du skal enten selv sørge for at købe malingen, der skal bruges til dit malerprojekt, eller også kan du lade os stå for det. Hvis du kommer ind forbi vores butik, kan vi også tage en dialog med dig omkring valg af farver. Du kan nemt blive inspireret af alle vores flotte nuancer af maling til indendørs og udendørs brug samt andre relaterede varer såsom spartelmasse og tapet.

Ring nu på +45 5353 7546

udvælg skønne farver

Vores butik finder du på Klamsagervej 35 i Åbyhøj, og vi har åbent fra mandag til fredag i tidsrummet 10:00 til 17:30 samt om lørdagen fra 9:00 til 14:00.Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder. Vi tager gerne en snak med dig om maling, malerprojekter og andre malerrelaterede emner. Ring til os på telefonnummer 42 64 98 70.