PRISGARANTI

Professionel Gulvsliber

Dit profesionelle gulvfirma i Aarhus med 5/5 stjerner på Trustpilot

Har du fået et bedre tilbud? Så matcher vi prisen!

Uforpligtende tilbud

Kører i Aarhus og omegn

Mere end 10 års erfaring

100% tilfredshedsgaranti

Slibning af gulv i hele Aarhus omegn

Hos Malprivat kan du finde en gulvbehandling, der lever op til dine forventninger. Vi tilbyder professionel gulvservice til både privat- og erhvervskunder i hele Jylland. Vores gulvbehandlinger inkluderer gulvslibning, gulvafhøvling og gulvbelægning. Med vores mangeårige erfaring indenfor gulvbehandling og vedligeholdelse kan du være sikker på, at vi leverer gode resultater, som du kan stole på.

  • Prismatch

    Prismatch

    Vi er ikke bange for at tage konkurrencen op. Vores mål er at være både de billigste og de bedste på markedet. Derfor matcher vi altid vores konkurrenters pris. Hvis du kan fremvise et tilbud fra en af vores konkurrenter, vil vi altid matche prisen.

  • Mere end 10 års erfaring

    Mere end 10 års erfaring

    Vi forstår, at dit gulv er mere end bare en overflade. Det er et element i dit hjem, som du ser og bruger hver dag. Det er derfor vigtigt, at dit gulv er i god stand og ser godt ud. Hos Malprivat er vi specialister i at give dit gulv eller terressen nyt liv.

Lad os tage os af det hele

Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker, og vores erfarne håndværkere er dedikerede til altid at levere det bedste resultat. Vi tager os af alt fra slibning og behandling til reparation og vedligeholdelse. Vi forlader ikke stedet, før du er tilfreds med resultatet. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et smukt og funktionelt gulv i dit hjem.

Ring nu på +45 5353 7546