Job & Karriere

Bliv en del af vores Team 

Er du klar til en farverig karriere? Hos Malprivat er vores medarbejderne vores vigtigste ressource.

Her skal det være fedt og sjovt at gå på arbejde. Vi vægter højt, at alle trives og har det godt socialt. Her er plads til alle.

Derfor søger vi også jævnligt flere passionerede hænder til vores butik i Aabyhøj. Du kan følge med i vores ledige stillinger og nye jobmuligheder her på siden.
Har vi ikke annonceret dit drømmejob lige nu? Lad det ikke holde dig tilbage. Hvis du drømmer om at arbejde i en hyggelig malerbutik med et højt fagligt niveau, så send os meget gerne din uopfordrede ansøgning.

Det kan jo være, at det lige præcis er dig og dine kompetencer, vi står og mangler – det er bare ikke gået op for os endnu!

Kulørt arbejdsdag i vækstende farvehandel
Malprivat er en ung, iværksætter-virksomhed, som har fået en flyvende start. Hver eneste dag tager vi på arbejde for at gøre det endnu bedre, end vi gjorde i går med det formål at vækste vores malerforretning i Aabyhøj. Her tilbyder vi maling, træbeskyttelse, tilbehør mv. primært til alle, der søger boligfornyelse.
Derudover tilbyder vi også at udføre selve malerarbejdet for vores kunder.
Med job hos Malprivat er du sikret en farverig hverdag i et uformelt og godt socialt arbejdsmiljø. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af passionerede kollegaer.

Uopfordret ansøgning
Mulighederne i Malprivat er mange. Vi er stadig i iværksætterfasen og skal med tiden have besat alverdens typer stillinger internt i vores fysiske butik ved Aarhus. Vi søger derfor også ret bredt, når vi søger nye kræfter.
Vi er vilde med at få ansøgninger folk som dig, der drømmer om en karriere i en moderne malerforretning. Selv om vi måske ikke har din drømmestilling lige nu, skal du ikke lade det afholde dig fra at sende os et CV og en ansøgning. Fortæl lidt om, hvad du kan bringe til Team Malprivat, og hvorfor vi skal ansætte dig.
Måske har vi bare ikke opdaget, at det er én som dig, vi mangler.

Send din uopfordrede ansøgning til support@malprivat.dk. Husk at markere den ’Uopfordret ansøgning’ i emnefeltet.

GDPR Samtykkeerklæring
Hos Malprivat efterlever vi naturligvis persondataforordningen, hvilket betyder, at vi sikrer, at dine oplysninger behandles fortroligt og udelukkende hos os i sikre hænder. Når vi modtager din ansøgning og dit CV bliver alle oplysninger heri gemt, sikret og kategoriseret i en dedikeret, elektronisk mappe, som ligger på en sikker it-server, der både er beskyttet af antivirus og firewalls.
Vi opbevarer maksimalt din ansøgning i 6 måneder, hvor vi sletter den, medmindre vi har bedt dig om skriftligt samtykke til, at vi må opbevare den i en længere periode. Hvis du er i tvivl om noget som helst angående behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du er selvfølgelig også velkommen til at bede os om at slette samtlige af de oplysninger, som
vi har på dig. Derpå sletter vi dine oplysning fuldstændigt og hurtigst muligt – men altid senest 14 dage efter.