Malprivat.dk - din personlige farvehandel i Aarhus

Vi er en farvehandel med et moderne udtryk.

Vores mål er at inspirere dig til at turde, at bruge farver på væggene i hjemmet. Få kulør og liv ind med maling, tapet eller farvet spartel.

Med en baggrund i malerbranchen som malermester har vi forståelse for kundernes ønsker & behov. Vi har mere end 12 års erfaring med malerarbejde både for private samt erhverv. Derfor ved vi, hvad der virker, ser godt ud og er moderne. Igennem de mange år, har vi arbejdet for en række prominente personligheder, som stiller høje krav til vores kunnen og gøren.

Vi har aldrig set de høje krav som en udfordring. Det ligger nemlig i vores DNA at levere det perfekte resultat hver eneste gang - så både du og vi er glade og tilfredse med resultatet. 

Den tilgang og viden har vi nu taget med ind i detailbranchen.

Der manglede nogen som os

Vi har startet webshoppen  og farvehandlen Malprivat.dk, fordi vi kunne mærke en stor og stadigt stigende efterspørgsel på kvalitetsmaling fra hr. og fru Danmark, børnefamilier, singler og alle andre i det danske land. Det vil vi gerne hjælpe jer med at få. 

I tæt samarbejde med vores anerkendte og populære leverandør Jotun. Vi har selv benyttet os af forskellige leverandører, men har altid foretrukket Jotun.

Jotun giver altid et flot resultat.

De leverer uden tvivl de bedste og ikke mindst, de mest holdbare produkter. Så der var ingen tvivl i vores sind om, hvem der skulle være leverandør til vores farvehandel.

Vi håber, at I vil tage godt i mod os, og vi lover at give jer en den bedste og venligste service samt levere maling af højeste kvalitet til tiden.

Tim Gehlert - Stifter af Malprivat.dk