Jotun Lady

LADY fra Jotun – miljøvenlig indendørs-maling i topkvalitet

Alle maling-serier under Jotun LADY-serien er specielt fremstillet til at gøre det nemt og hurtigt at få et flot resultat, når du maler indendørs. Hvad end du skal male et større kontorareal, din egen dagligstue, badeværelse eller et børneværelse, så er der en Jotun LADY maling til formålet. Jotun LADY er særligt kendt for sublim kvalitet, der følger tidens tendenser inden for indretning og for netop at have et udvalg, der dækker alle ønsker, behov og udtryk. Derfor er all around LADY-serien populær til enhver tid.

I LADY fra Jotun finder du et stort udvalg både i malingtyper, glans og farveaspekter.

 

Hvorfor vælge en maling fra LADY-serien?

Først og fremmest er udvalget af farver og muligheder simpelthen bare større og bedre end hos de fleste andre producenter. Derudover har Jotun LADY en uovertruffen dækkeevne. Det har flere åbenlyse fordele. Det mindsker eksempelvis behovet for at male overflader flere gange – dermed sparrer du maling. Det gør også at Jotun LADY er velegnet til at male ovenpå mørkere farver og stadig være i stand til at dække. Den norske malingproducent Jotun har meget fokus på at skabe maling, som indeholder et absolut minimum af skadelige stoffer. Derfor er alle deres malinger i LADY-serien også Svanemærket. Husk: Hos Malprivat kan du altid få grundig vejledning i, hvilken Jotun LADY maling der er den rette til dit
projekt og din smag.

 

Stort udvalg af maling i Jotun LADY

I Jotun LADY serien får du nogle af de absolut bedste vægmalinger, træmalinger og loftmalinger til brug indendørs.

 

Træ, lister og døre får en endnu smukkere finish, som er ekstremt slidstærk, med Supreme Finish. Fås i Pure Mat, Silkemat, Halvblank og Superblank.

 

Vægmaling med glans 10, som giver et blank look. Klassisk højkvalitets vægmaling, som giver dækningsgarani. Den er nem at arbejde med og tørrer hurtigt.

 

Wonderwall er en ekstremt slidstærk vægmaling, som desuden er smudsafvisende, mat og har en høj dækkeevne.

 

LADY Balance er en mat, lugtfri og miljøvenlig maling, hvilket gør den særligt velegnet til hjem med allergikere.

 

Pure Color fra LADY-serien giver et eksklusivt, slidstærkt og supermat look med de smukkeste farver nogensinde. Høj dækkeevne.

 

Den her maling giver et naturligt smuk og transparent look på ubehandlet træ. Den modvirker gulning af dit træ.

 

LADY Pure nature White er perfekt at bruge på trælofter og paneler, da den ikke drypper. Den giver en naturlig finish og modvirker gulning.

 

Brug den her maling til at forvandle din jævne eller ujævne vægge til rå betonagtige vægge. Naturlig og mineralsk vægfornyer, som fås i alle LADY-farver.

 

Få smukke og kalkede vægge, der skaber en hyggelig stemning med et unikt farveudtryk – hver gang. Meget nem at påføre.

 

LADY Perfection giver perfekte, helmatte lofter med et ensartet resultat. Drypfri og nem at påføre.

 

LADY Aqua er særligt udviklet til badeværelset og andre vådrum hvor det kræver at malingen er fugtbestandig.

 

Spritnyt farvekort hvert år

Som vi nævnte i indledningen, så er LADY serien altid repræsentativ på tidens tendenser. Det betyder også, at de udgiver et nyt farvekort hvert år.
Det indeholder naturligvis de tidløse nuancer, som er praktiske til mange ting – bl.a. når du planlægger at sælge din bolig. Derudover finder du alle farver i serien, der passer til tidens trends og indretningsidéer. I årets farvekort er det også let at afkode, hvilken type maling du skal vælge, alt efter om du maler på råt træ, fliser, loft eller væg, og om det er i køkkenet og badeværelset eller børneværelset.
Vi håber meget, at du blev inspireret til at prøve en af Jotun LADYs malinger i topkvalitet. Hvis du er i tvivl om, hvilken maling der er den rette til dit projekt, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os.

Det letteste er at skrive til os i chatten nederst til højre på siden.

1 af 4