Jord / Healing Lavender / Perle / Antwerp-Beige - Malprivat.dk

Jord / Healing Lavender / Perle / Antwerp-Beige

Disse fire farver fra Jotun skaber en stemning af ro og harmoni i ethvert rum.

  1. 2300 Jord er en dyb og mættet brun nuance, der bringer jordens varme og stabilitet ind i rummet. Denne farve skaber en følelse af ro og fordybelse og fungerer godt som en accentfarve i kombination med lysere nuancer.

  2. 20218 Healing Lavender er en blid og beroligende lilla farve, der inspirerer til afslapning og velvære. Denne farve er ideel til soveværelser eller meditationsspace, hvor du ønsker at skabe en atmosfære af indre balance og ro.

  3. 1376 Perle er en let og luftig grå nuance, der tilføjer en subtil elegance til ethvert rum. Denne farve fungerer godt som en basefarve og skaber en tidløs og minimalistisk atmosfære.

  4. 12290 Antwerp-Beige er en varm og behagelig beige nuance, der bringer en følelse af hygge og komfort til rummet. Denne farve fungerer godt i stuer eller spisestuer, hvor du ønsker en indbydende atmosfære.

Sammen skaber Deep-Soil, Healing Lavender, Mist og Antwerp-Beige en harmonisk farvepalet, der giver mulighed for at skabe en afslappet og elegant indretning. Disse farver fungerer godt sammen eller hver for sig, og de giver dig mulighed for at skabe et rum, der føles både smukt og afslappende.