120 dages returret hos Malprivat.dk

Købte du lige rigeligt nok til dit malerprojekt og ligger nu inde med ubrugte pensler, tape, mm.? Så fortvivl ej! Hos Malprivat.dk tager vi gerne dele af dit køb retur helt optil 120 dage efter dit køb! Husk blot at tonede produkter ikke kan returneres.

Alt du skal sørge for, er at produkterne er i samme stand, som ved modtagelsen af din ordre. Den udvidede returret indebærer alt tilbehør, værktøj og maling som ikke er tonet.
Vi tillægger god service en enorm værdi hos Malprivat.dk, og du kan derfor trygt bestille lidt ekstra, hvis der hersker tvivl om mængder.

Det skal være let og bekvemt at handle hos Malprivat.dk og det vil vi gøres vores for!

Sådan gør du

Du dækker selv udgifterne for at returnere en vare til os. Sørg for at varen er pakket forsvarligt ind, da du selv bærer ansvaret indtil vi har modtaget pakken i butikken. Vi anbefaler derfor at du gemmer kvitteringen for afsendelsen og eventuelt tracking nummer.
Skulle der ske en skade på varen under fragten, er det dig selv der skal i kontakt med fragtfirmaet om eventuel erstatning.

Pakken skal sendes direkte til vores butik i Aarhus:

Malprivat.dk
Klamsagervej 35
8230 Åbyhøj

 

Tilbagebetaling

Når pakken modtages hos os, refunderer vi beløbet senest 14 dage efter. Det givne beløb tilbagebetales på samme betalingsmiddel som ved køb. Vi beder dig derfor være opmærksom på at kortet stadig er gyldigt ved returnering.

Har du brug for yderligere hjælp, eller sidder inde med spørgsmål så ring til os på 53 53 75 46.
Vi står klar til at hjælp med et smil!