Allergivenlig maling fra Jotun

En af verdens mest allergivenlige malinger. 100 % fri for MI. Det er intet mindre, end hvad Jotun har formået.

Jotun Lady Balance er miljømærket og udviklet i samarbejde med
NAAF (Norges Astma- og Allergiforbund).
Den allergivenlige maling fra Jotun har desuden den fordel, at den ikke afgiver stærk malinglugt, mens du påfører den. Samtidig er den nem at arbejde med og giver uden problemer en flot finish.
Det gør den utroligt behagelig at male med og giver jer tryghed fra første strøg.
Den allergivenlige maling er både en fordel for dig, der allerede har allergi over for en eller flere stoffer i maling og dig, der vil undgå at udvikle en allergi.

Hvad betyder allergivenlig maling?
Jotun Lady Balance er allergivenlig, idet den ikke indeholder stoffet MI (methylisothiazolinone). MI er et meget almindeligt brugt konserveringsmiddel, som får maling til at holde længere. Desværre er stoffet også efterhånden almindeligt kendt for at fremkalde allergiske reaktioner – også efter at det
er tørret på din væg derhjemme.
Derfor er Jotun Lady Balance lavet helt uden brug af MI. Nogle allergikere reagerer desuden på en kombination af forskellige stoffer. Disse kombinationer er der også taget højde for i udviklingen af Jotuns allergivenlige maling.
Det er endnu ikke et krav fra producentens side, at de deklarerer, hvorvidt en maling indeholder fx MI. Men når du køber Jotun Lady Balance, kan du vide dig sikker på, at din maling er fri for allergifremkaldende stoffer såsom MI – der blandt andet findes i de fleste vandbaserede malinger.

Mal dit hjem med allergivenlig maling
Ja, allervenlig maling er også velegnet til soveværelset, børneværelset og køkkenet, hvor du laver mad. I Jotun Lady Balance kan du både finde loftmaling og vægmaling. Derfor kan du altså få malet alle ønskede overflader i hjemmet med den allergivenlige maling.
Da malingen ikke indeholder konserveringsmidler og opløsningsmidler, er den særligt velegnet til alle helseinteresserede, som er på jagt efter et sundere alternativ til traditionel maling.
Hvis du har nogen som helst spørgsmål omkring Jotuns allergivenlige malingtyper, så sidder vi klar på telefon og mail til at vejlede dig til det rette valg.
3 gode tips når du påfører Jotun Lady Balance
Jotun Lady Balance er en hurtigttørrende maling, da den er vandfortyndbar og fri for opløsningsmidler.