Matte trends fører an. Nyheder fra LADY! - Malprivat.dk

Matte trends fører an. Nyheder fra LADY!

Millijø billede af paneler fra Jotun

«Det, som er så godt med nye LADY Supreme Finish, er at den fungerer så godt
på forskellige overflader og elementer, som du allerede har i dit hjem».
– Jannicke Kråkvik, stylist og scenograf

LADY Supreme Finish er fornyet med bedre påføringsegenskaber og ekstrem slidstyrke.
I tillæg har vi udviklet vores hidtil matteste glansgrad til indendørs træ.
– LADY Supreme Finish, som er markedets bedste malingserie til indendørs træ, er nu endnu bedre. Med lang åbentid og god penselmodstand bliver det endnu lettere at lykkes med en jævn overflade. Dermed er du sikret et perfekt slutresultat til både døre, lister, paneler og møbler, siger Regional Brand Manager i Jotun, Anne Favretto.

Endnu smukkere og mattere
Den matte trend er kommet for at blive, og stadig flere af os omfavner nu det helt matte udtryk. Jotun har derfor lagt ekstra ressourcer i at udvikle den nye LADY Supreme Finish Pure Mat, som er endnu mattere end forgængeren, LADY Supreme Finish Mat, og desuden endda mere slidstærk.

Lady Supreme Finish, Træ og panel maling

Ekstremt slidstærk og med suveræn sammenflydning
LADY Supreme Finish, som er en vandfortyndbar oliemaling udviklet til indendørs træ, har længe været en favorit i norske og danske hjem. Den fornyede maling flyder endnu bedre sammen efter påføring, noget som sikrer den perfekte finish.

– Nye LADY Supreme Finish er også ekstremt slidstærk, og er dermed velegnet til brug i slitageudsatte områder som på trappegelænder, møbler og døre. Dette er en malingserie, som giver et resultat, du kan glæde dig over længe, fortæller Favretto.

Avanceret teknologi og tværfagligt samarbejde
Den nye malingserie er resultatet af et enestående, tværfagligt samarbejde. Jotuns kemikere har arbejdet med farve- og trendeksperterne. Den nye formel sikrer et æstetisk og holdbart slutresultat, og du kan fortsat vælge mellem fire forskellige glansgrader.

Skab unikke udtryk med forskellige glansgrader
Hele malingserien er fornyet, og når du benytter dig af forskellige glansgrader, skaber du et spændende og lækkert interiør. Fremhæv detaljer med en høj glansgrad, eller vælg helt nye LADY Supreme Finish Pure Mat. Farveoplevelsen vil variere, valget er dit! Lady Supreme Finish, Træ og Panel Maling

Pure Mat – glansgrad 03: Dæmper farven og giver et helmat, sobert udtryk.
Silkemat – glansgrad 15: Dæmper farven, men giver en diskret kontrast.
Halvblank – glansgrad 40: Forstærker farven og fremhæver detaljer.
Superblank – glansgrad 80: Skaber glansfulde detaljer og reflekterer lyset.

Tilfører et spændende udtryk
Jotuns faste stylister, Kråkvik/D´Orazio, har testet nye LADY Supreme Finish hjemme hos sig selv. Lejligheden fungerer ofte som et «showroom» for deres arbejde, og inspirerende interiører er deres ekspertområde.

Væggene er malet med LADY Pure Color i farven 12075 Soothing Beige.
Skrivebord, lister og døre er malet med nye LADY Supreme Finish Pure Mat i farverne 1775 Fresh Pasta (skrivebord) og 12075 Soothing Beige (døre/lister).

 
– Det, som er så godt med nye LADY Supreme Finish, er, at den fungerer godt på forskellige overflader og elementer, som du allerede har i dit hjem, siger stylist Jannicke Kråkvik. Møbler og detaljer, som ikke optager meget plads, er måske der man kan man vove at bruge nye farver og glansgrader på en mere spændende måde, tipper hun.

Venstre: Væggene er malet med LADY Pure Color og hylden i LADY Supreme Finish Pure Mat. Farve: 12075 Soothing Beige.
Højre: Væggene er malet med LADY Pure Color, lister og detaljer i træ er malet med nye LADY Supreme Finish Pure Mat.
Farve: 10966 Almond Beige

– Den nye glansgrad Pure Mat fungerer utrolig godt på forskellige overflader, den er god i direkte sollys, og den får farven frem på en vældig fin måde, siger Kråkvik. I en lejlighed som vores med meget træværk, også på døre og vinduer, er det fint at kunne bruge denne helt matte finish, som spiller fint sammen med væggene, der også er malet i samme farve med LADY Pure Color.

Mat duo for et helmat interiør
Supermatte LADY Pure Color og matte trends har øget forståelsen af, hvordan glansgraden påvirker slutresultatet. – Med supermatte vægge reflekteres minimalt med lys, og derfor egner matte malinger sig utroligt godt i rum med store vinduer og meget sidelys, forklarer Favretto.

Væggene er malet med LADY Pure Color, skabsdørene er malet med nye LADY Supreme Finish Pure Mat.
Farve: 10966 Almond Beige

– Vores matteste malinger, LADY Pure Color og LADY Supreme Finish Pure Mat, kan med fordel kombineres af alle, som ønsker sig et sanseligt og harmonisk, mat interiør. Da får du glæde af en sober, elegant og blød atmosfære i hele rummet, afslutter hun.